Contact us on 0800 123 4567 or info@uplift.com
Contact us on 0800 123 4567 or info@uplift.com

Integritetspolicy

1. Insamling av information
Vi samlar in information från dig när du registrerar dig på vår webbplats, loggar in på ditt konto, gör ett köp, deltar i ett evenemang eller tävling som vi anordnar, och/eller när du loggar ut. Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer och i förekommande fall betalningsinformation.

Genom användning av Google Analytics vi automatiskt emot och sparar information från din dator och webbläsare, inklusive din IP-adress, uppgifter om programvara och hårdvara och den begärda sidan. Genom Google Analytics kan vi även få anonym information om vilka sidor besökarna på den här webbplatsen läser med mera.

2. Användning av information

Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

  • Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
  • Tillhandahålla anpassade annonser
  • Förbättra vår hemsida
  • Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
  • Kontakta dig via e-post
  • Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
  • Du ska kunna göra inlägg och dela med dig av bilder, idéer och förslag

Utöver ovanstående innehåller denna webbplats information från vår sida på Facebook. Där kommer eventuell inlägg du gör på vår Facebooksida att visa under en viss tid på vår webbsajt. Inlägg på Instagram som taggas med £burtrasksaluhall visas också på vår hemsida under en viss tid. För Integritetsinformation om detta hänvisar vi till respektive webbtjänsts integritetspolicy.

3. E-handelssäkerhet

Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

4. Utlämnande till tredje part

Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

5. Informationsskydd

Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter. Vi använder oss av avancerade krypteringsmetoder (SSL) för att skydda känsliga uppgifter som överförs över internet. Vidare använder vi en brandvägg som skyddar denna webbplats tillsammans med övervakning av intrångsförsök.

6. Kakor

Ja. Kakor (cookies) förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra kakor användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av kakor kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.

7. Avsluta medlemskap

Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår Burträsk Saluhall, enstaka elektroniska nyhetsbrev, etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande.

Du kan som inloggad se din information, ändra, uppdatera och/eller ta bort dig själv om du registrerar dig på den här webbplatsen.

8. Samtycke

Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.